lauantai 29. joulukuuta 2012

Tapettien valintaa ja huoneiden järkeilyä

Jopa on haastavaa olevinaan tämä remontti. Laittaako keittiö keskimmäiseen kerrokseen ja olohuone alas? Keittiöön tulee varmasti eniten katseltavaa ja se olisi keskellä paremmin näkösällä, muta voiko sisäänkäynti olla olohuoneeseen??
Makuuhuone olisi vintillä, mutta viistolla katolla vaikeasti kalustettavissa. Joudun kaiketi hylkäämään ajatuksen sinkkunaisen kylppäristä... Sen olin ajatellut vintille toiseen sivuun.

Ja lisää visaisia pulmia aiheuttaa tapetit. Ruusutapettia on ihan pakko saada jonnekin. Paras sijoituspaikka lienee makuuhuone vintillä. Sinne sitä tulisi esille maltillisesti. ;)
Keittiöön sopisi tuos siniraidallinen tapetti, mutta kun sitä on jo Myllyn keittiössä. Alunperin olin ajatellut keittiöön tuon kellertävän pallotapetin. Olenko siis ilman olohuoneen tapettia...? Luullakseni kyllä.


Tosiaan, kun en osannut päättää näistä kolmesta tapetista poikkesin vielä kirjakauppaan hakemaan muutaman arkin lisää... Äitini ja tyttäreni avustuksella ollaan nyt saatu uusi ehdotelma aikaan ja tämä taitaa olla aika hyvä. Makuuhuoneeseen edelleen ruusutapetti, keittiöön löytyi ihanan sävyinen vihreä pallotapetti. Olohuoneessa on sähäkkää raitaa peräseinällä ja sivuseinillä keltainen pallotapetti. Valkoiset kalusteet näyttäisivät sopivan oikein kivasti seiniin.



Makuuhuoneen kalusteet järjesteltiin järkevästi ja niin saatiin tila pienelle kylpyhuoneelle! Jihuu!!! Kyllä sinkku naisella pitää olla nimenomaan kylppäri.Väliseinän virkaa toimittaa pitsalaatikon pahvi. Kunhan saadaan katto jälkitoimituksena, niin voidaan sahata vanerista oikea seinä.

Kylpyhuoneeseen on ajatuksena mahduttaa pienen pieni suihkunurkkaus wc-pytyn viereen. Kananmunakuori mosaiikilla laatoitettu... Tämä vielä haudutteluasteella.




Kylpyhuone swap

Olin jo aivan unohtanut syksyisen kylpyhuone swapin. Postaan tähän omat tekeleeni, myöhemmin tulossa muilta saadut paketit. Olenkohan jo unohtanut mitä sain keneltäkin...
Minä siis lähetin kaikille kylpysuolaa, pienen saippuapaketin, hajuvesipullon ja rasian kylpyhuoneen pikkutavaroille.
Karla toimi swapin emäntänä ja hänelle lähetin lisäksi maton, kaulakorun ja hajuvesiä.


Tässä tulee loput kuvat:

Minnalta matto, pyyhkeitä ja kopallinen sisustustavaraa

Karlalta kylpyankka, hammasharjat ja saippuaa.

Kirsiltä peili, huulipuna ja puuterirasia
Päiviltä tuli koreja, wc-paperia ja hajuvesipulloja sekä pesusieni.


Inkerin talo, Aurinkoinen

Jouluna saapui se suuri paketti, Inkerin uusi koti. Oi sentään, olemme onnessamme, Gepetton talo Aurinkoinen 1. Luonnollisestikin Inkerin piti päästä kokeilemaan jo hieman uusia kalusteitaan ym huoneisiin. 


Inkeri on hyvin eläinrakas. Hänellä onkin koira, kaunis punainen irlanninsetteri. Lintuhäkki osui silmiin sattumalta. Lintuja ei Inkerillä ole, mutta eihän näin erikoista lintuhäkkiä voinut jättää ostamattakaan. Vaikuttaa siis siltä, että inkeri on hankkimassa myös lintuja. ;)


 Emäntä eksyi myös huutokaupoille ja niin sitä odoteltiin muutama päivä tuota unelmalähetystä postin kautta kotiin. Aivan mielettömän ihanat torkkupeitto ja kolme tyynyä. Näihin on ihana kääriytyä talvipakkasella.


Gepettolta oli aivan pakko talon mukana tilata myös penkki ja pari tuolia. Kaikki, taloa myöten, on vasta koekasausvaiheessa. Mutta näkee näistä jo kuinka huikean ihania ovat.


perjantai 28. joulukuuta 2012

Valkoinen kuusi

Joulua vietettiin myös Villa FairyRosessa. Perhe kokoontui kuusen äärelle valokuvattavaksi. 
Kuuset heräsivät tänä vuonna eloon saadessaan valot ja koristeet.



lauantai 15. joulukuuta 2012

Myllyssä virittäydytään jouluun

Jos kurkistaa vihreän talon ikkunasta, saattaa nähdä Vuokon ja Aimon koristelemassa joulukuusta.
 Vuoko on kattanut pientä purtavaa olohuoneen pöydälle. Kun kynttilät saadaan paikoilleen, voidaan herkutella juustotarjottimen ääressä.
 Vihdoin Aimokin ehtii töiltään jouluaskareisiin ja kuusen koristelu alkakoon.
Nyt on kuusi koristeltu ja joulu tulkoon.


torstai 13. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 2012


Vaihdoin Karlan ja Irman kanssa 4 luukkua joulukalenteria. Näin saan joka adventti avata yhden pikkupaketin. :) Ja mitä ihanuuksia olenkaan saanut. Kiitos paljon "tytöt"! :D

Nämä paketit lähtivät matkaan marraskuun lopulla.
Ensimmäisistä luukuistani sain Irmalta maton, taulun, tyynyn ja pikku liinan. Karlan paketista tupsahti joulukoristeita; tonttu ja kynttilöitä sekä hiilihanko ja pienen pienet silmälasit.

Minulta he saivat huovutetut otukset. Irmalle kettupuuhka ja Karlalle musta kissa.
Toisena adventtina minä lähetin pienet seinäkaapit, lähinnä vitriinit. Ja kappas, ne unohtui kuvata. Mutta tyttöjen blogeista löytyy kuvia :)
Minä sain Irmalta kukkamateriaalia ja pellillisen pipareita. FlowerSoft tuli kuin tilauksesta. :)
 
 Karlan pikkupaketin kätköstä löytyi leivontatarpeita. Raastinrautaa olen suunnitellut tekeväni, mutta tässähän tämä. Ja tuo lävikkö!
Tarkkasilmäinen voi huomata, että edistin yhdellä päivällä... En maltattanut enää odottaa yhtään päivää ja avasin siis paketit jo tänään. ;)
Karlalta tuli kirja, pupujussikka, joulunameja ja joulusukka sekä akvaariohaavi.
 Irman paketissa oli kokonainen kirjasto. :D Kaksi vanhan tyylistä taulua ja patalappu.
Minä lähetin tytöille booliastiat ja muutaman lasillisen juotavaa. Skool, pikkujouluille!
Neljäntenä adventtina sain avata viimeiset paketit. Nyt jaksoin odottaakin oikeaan päivään. :)
Irmalta tuli matto, tyyny, kaunis ovikranssi, tarjoiluastia, pitsiliina ja kukka materiaalia. Jälleen kerran paketti oli ylitsevuotavan ihana.

Karlan neljäs paketti sisälsi lahjapaketit ja koriste-enkelin. Enkeli on nähdäkseni itsetehty makaronista! Kiitos näistä. Nämä ovat selvästi Villa FairyRosen taloon kuuluvat. Valkoisen kuusen allehan sopii kulta ja hopea.

Viimeisinä paketteina minä lähetin akvaarion Karlalle ja Irmalle matkalaukun.






sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Nukkekodin nukenvaunut

On sitä mineiltykin. Nämä nukenvaunut meinasin laittaa joulukalenteriin, mutta miten ne näyttivät jotenkin oudoille, jopa rumille... Nyt on oma silmä tottunut (vai turtunut..?) ja taidan laittaa ne Villa FairyRoseen lasten iloksi.Petivaatteet vielä puuttuu. Jospa joululomalla ehtisin.


Vauvan tossut

Näihin söpöläisiin löytyi ohje facebookista. Ohje oli hyvin suuntaa antava, joten ensimmäinen pari oli aivan liian suuri vastasyntyneelle pikkuiselle. Teinpä siis toiset, sopivat.


Kylpysuolaa

Jouluaskarteluitakin on tullut tehtyä. Riskillä lataan kuvia tänne. Huippu viikonloppu näpertelyn ja hyvän ystävän seurassa. :) Kuvassa vain osa tekeleistä. Alemmassa on ruokatauko meneillään; lapset lähetettiin grillille kun ei "ehditty" tehdä ruokaa. Kiitos heille reippaudesta.