lauantai 29. joulukuuta 2012

Tapettien valintaa ja huoneiden järkeilyä

Jopa on haastavaa olevinaan tämä remontti. Laittaako keittiö keskimmäiseen kerrokseen ja olohuone alas? Keittiöön tulee varmasti eniten katseltavaa ja se olisi keskellä paremmin näkösällä, muta voiko sisäänkäynti olla olohuoneeseen??
Makuuhuone olisi vintillä, mutta viistolla katolla vaikeasti kalustettavissa. Joudun kaiketi hylkäämään ajatuksen sinkkunaisen kylppäristä... Sen olin ajatellut vintille toiseen sivuun.

Ja lisää visaisia pulmia aiheuttaa tapetit. Ruusutapettia on ihan pakko saada jonnekin. Paras sijoituspaikka lienee makuuhuone vintillä. Sinne sitä tulisi esille maltillisesti. ;)
Keittiöön sopisi tuos siniraidallinen tapetti, mutta kun sitä on jo Myllyn keittiössä. Alunperin olin ajatellut keittiöön tuon kellertävän pallotapetin. Olenko siis ilman olohuoneen tapettia...? Luullakseni kyllä.


Tosiaan, kun en osannut päättää näistä kolmesta tapetista poikkesin vielä kirjakauppaan hakemaan muutaman arkin lisää... Äitini ja tyttäreni avustuksella ollaan nyt saatu uusi ehdotelma aikaan ja tämä taitaa olla aika hyvä. Makuuhuoneeseen edelleen ruusutapetti, keittiöön löytyi ihanan sävyinen vihreä pallotapetti. Olohuoneessa on sähäkkää raitaa peräseinällä ja sivuseinillä keltainen pallotapetti. Valkoiset kalusteet näyttäisivät sopivan oikein kivasti seiniin.Makuuhuoneen kalusteet järjesteltiin järkevästi ja niin saatiin tila pienelle kylpyhuoneelle! Jihuu!!! Kyllä sinkku naisella pitää olla nimenomaan kylppäri.Väliseinän virkaa toimittaa pitsalaatikon pahvi. Kunhan saadaan katto jälkitoimituksena, niin voidaan sahata vanerista oikea seinä.

Kylpyhuoneeseen on ajatuksena mahduttaa pienen pieni suihkunurkkaus wc-pytyn viereen. Kananmunakuori mosaiikilla laatoitettu... Tämä vielä haudutteluasteella.
5 kommenttia:

 1. Voi vitsitti, miten näyttää hauskalta! Onkohan mun taas kaivetteva oma Aurinkoiseni tuolta paketista!? Suunnittelu (päättäminen) on minulle kyllä suurin alkuunpääsemisen este. Nättejä tapetteja sinulla ja mielestäni voi hyvin tulla sisään olohuoneeseen. Kuten monessa maassa tullaankin, ainakin elokuvissa. :)
  Onnea uuteen tupaan! Seuraillaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitapa oma Aurinkoisesi alulle, niin voidaan ideoida yhdessä. ;) Tämä tuntuu kivalta talolta, huoneet ovat mukavan tilavat.

   Poista
  2. Houkutus on suuri!!! Tuon huoneitten tilavuuden takia valitsinkin tämän talon.
   Koitan tässä koota suunitelmiani talon suhteen. Vaan kun en oikein tiedä/osaa päättää alotanko sisältä vai päältä.... ;)
   Antoisaa Uutta Vuotta!

   Poista
 2. Sinulle on Nora tunnustus minun blogissani! :)

  VastaaPoista